Kirjaudu

Yhteisjäsenyys

Jos olet toisen akavalaisen liiton jäsen, voit liittyä SEAL ry:n jäseneksi alennetulla jäsenmaksulla. Jatkat vanhan liiton täysjäsenenä ja saat puolustusvoimallisen edunvalvonnan edulliseen hintaan.

SEAL-TEK -yhteisjäsenyys

Jos olet MPDI:n jäsen ja haluat SEAL-TEK -yhteisjäseneksi, toimi seuraavasti:

1) SEAL-TEK -yhteisjäseneksi liitytään täyttämällä jäsenhakemuslomake netissä (www.tek.fi) ja ilmoittamalla TEK:n jäsenpalveluun: jasenpalvelu@tek.fi (HUOM! TEK:n verkkosivulla olevassa liittymislomakkeessa ei ole yhteisjäsenyysvaihtoehtoa).

Jos olet jo TEK:n jäsen, ilmoita yhteisjäsenyydestä jäsenpalveluihin.

2) Ilmoita SEAL:lle sähköpostitse: jasenpalvelu@ktk-ry.fi ja eija.nurro@mttl.org (jäsensihteeri):

  • SEAL-TEK -yhteisjäsenyys
  • Työttömyyskassan jäsenyys (voit kuulua vain yhteen työttömyyskassaan, mutta jonkun työttömyyskassan jäsen kannattaa olla):
    • Jatkatko Työttömyyskassa Aarian jäsenenä?
    • Eroatko Työttömyyskassa Aarian jäsenyydestä? (TEK:n jäsenenä voit liittyä KOKO-kassan jäseneksi.)

3) Jos jäsenmaksusi on työnantajaperinnässä, ilmoita työnantajallesi/palkanmaksajallesi jäsenmaksuluokka, jotta jäsenmaksusi peritään oikein (tarkista seuraavasta palkkalaskelmastasi, että AY-maksu on oikein).

Jos olet TEK:n jäsen ja haluat SEAL-TEK -yhteisjäseneksi, toimi seuraavasti:

1) Täytä www.sealry.org -verkkosivuilla liittymislomake, jolla liityt MPDI:n jäseneksi ja valitse lomakkeessa jäsenyyden tyypiksi ’yhteisjäsen’.

2) Ilmoita TEK:n jäsenpalveluun jasenpalvelu@tek.fi, että jatkat yhteisjäsenenä.

Jäsenmaksu 2023

SEAL-TEK -yhteisjäsen maksaa alennetun MPDI:n jäsenmaksun 120 € vuodessa SEAL:lle (ei sisällä työttömyyskassaa) sekä TEK:n jäsenmaksun 348 € TEK:lle (sisältäen KOKO-työttömyyskassan).

TEK:n jäsen voi halutessaan valita jäsenmaksun ilman työttömyyskassaa. Tällöin hän voi jatkaa esimerkiksi Työttömyyskassa Aarian (www.aariakassa.fi) itsemaksavana jäsenenä (jäsenmaksu 84 €/vuosi) tai jättäytyä ansiosidonnaisen työttömyysturvan ulkopuolelle.

Jos olet muun akavalaisen liiton jäsen, voit liittyä MPDI:n yhteisjäseneksi 160 € vuosijäsenmaksulla. Tämä maksu ei sisällä työttömyyskassaa, vaan kassaan kuulutaan muun akavalaisen liiton käytännön mukaisesti.

Siviilijohtajien, erikoisupseerien,
ja asiantuntijoiden liitto

SEAL ry

co/KTK ry

 

Kellosilta 7,
00520 Helsinki

                                                                                        sealry(at)sealry.org